info@integraal-advies.nl |  036-5245759
036-5245759 info@integraal-advies.nl Menu

Over onsFinancieel adviseurs

De adviseurs van Integraal Advies geven u adviezen en oplossingen op maat met betrekking tot hypotheken, schadeverzekeringen, financieringen en voorzieningen ten aanzien van overlijden, pensioen en langdurige arbeidsongeschiktheid. Onze adviezen zijn altijd 100% onafhankelijk! Uw wensen staan voorop in het maken van een passend advies.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven, voor startende ondernemers en freelancers. Wij willen u  graag beter leren kennen zodat wij voor u een advies op maat kunnen maken. Omdat wij van mening zijn dat een persoonlijke benadering begint met een herkenbaar gezicht, stellen wij ons graag aan u voor:

Ambtenaren Collectief

Wij zijn aangesloten bij Het Ambtenaren Collectief

Marcel Bol

Marcel Bol

(Senior Consultant)

Als Senior Consultant ben ik er altijd op gericht om de ins and outs te weten op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen, Employee benefits en Financial Planning. Door mijn brede kennis en jarenlange ervaring kan ik u als klant ervan verzekeren dat u een gedragen advies krijgt waar u heel lang plezier van heeft.

Jacqueline Olofsen

Jacqueline Olofsen

(Relatiemanager hypotheken en vermogen)

Als relatiemanager houd ik mij bezig met afhandeling en beheer van hypotheken en levensverzekeringen. Een bijdrage leveren aan een positief eindresultaat voor u als klant geeft mij de motivatie om zaken op te pakken. Mijn doel is u als klant te ontzorgen en de adviseur optimaal bijstaan.